30.06.2009, 09:17 PM
Pudding Pastası
MULTI VITAMIN PUDDING PASTA
Ilk önce sunu belirtmek istiyorum.. ben bu pastayi bugun Multi vitamin icecegi ille yaptim ama eger bunu sevmiyorsaniz.. Portakal suyu veya her türlü su ille karisan tatli icecekler ille yapabilirsiniz..
Kendi zevkinize göre..
Pastamiz 2 kattan ollusuyor.. ve Malzemeleri söyle..
1. Süt Kati, Malzemeleri:
- 6 Cay bardagi süt
- 1,5 Cay bardagi Nisasta
- 2 Cay bardagi kaymak
- 1,5 cay bardagi toz seker
2. kati, Malzemeleri
- 8 cay bardagi multi vitamin icecegi
- 1 cay bardagi su
- 1,5 cay bardagi nisasta
- 1 tane (kucuk)pakket vanilya seker
Yapilis sekli:
1. Birinci süt katin malzemelerini bir tencerenin icine döktükten sonra, Normal ateste güzelce cirpacaksiniz..
2. Pudding haline gelinceye dek karistirip durcaksiniz, yoksa tencerenin dibinde kalabilir..!! dikkat edin..
3. Puding haline geldikten sonra.. Atesten allip bir tepsiye veya kücük camli kase'lere dökceksiniz..
4. Birinci süt kati sogumaya birakiyoruz
5. Simdi ikinci katini ayni sekilde tencereye döküp, Pudding haline gelinceye kadar karistiriyoruz..
6. Ikinci kati da pudding kivamina geldikten sonra, tekrar atesten allip.. Sütlü katin üzerine döküyoruz..
7. Simdi hazirladigimiz pastayi sogumasi icin bi 15 dakka bekliyoruz
8. Soguduktan sonra üzerini istedigimiz sekilde süsleye biliriz (hindistancevizi)
9. Isterseniz hemen servis edebilirsiniz.. ama ben bugun soguk bir yere koydum ki iyice pudding kivamina gelsin..
AFIYET OLSUN
MULTI VITAMIN PUDDING PASTA
Ilk önce sunu belirtmek istiyorum.. ben bu pastayi bugun Multi vitamin icecegi ille yaptim ama eger bunu sevmiyorsaniz.. Portakal suyu veya her türlü su ille karisan tatli icecekler ille yapabilirsiniz..
Kendi zevkinize göre..
Pastamiz 2 kattan ollusuyor.. ve Malzemeleri söyle..
1. Süt Kati, Malzemeleri:
- 6 Cay bardagi süt
- 1,5 Cay bardagi Nisasta
- 2 Cay bardagi kaymak
2. kati, Malzemeleri
- 8 cay bardagi multi vitamin icecegi
- 1 cay bardagi su
- 1,5 cay bardagi nisasta
- 1 tane (kucuk)pakket vanilya seker
Yapilis sekli:
1. Birinci süt katin malzemelerini bir tencerenin icine döktükten sonra, Normal ateste güzelce cirpacaksiniz..
2. Pudding haline gelinceye dek karistirip durcaksiniz, yoksa tencerenin dibinde kalabilir..!! dikkat edin..
3. Puding haline geldikten sonra.. Atesten allip bir tepsiye veya kücük camli kase'lere dökceksiniz..
4. Birinci süt kati sogumaya birakiyoruz
5. Simdi ikinci katini ayni sekilde tencereye döküp, Pudding haline gelinceye kadar karistiriyoruz..
6. Ikinci kati da pudding kivamina geldikten sonra, tekrar atesten allip.. Sütlü katin üzerine döküyoruz..
7. Simdi hazirladigimiz pastayi sogumasi icin bi 15 dakka bekliyoruz
8. Soguduktan sonra üzerini istedigimiz sekilde süsleye biliriz (hindistancevizi)
9. Isterseniz hemen servis edebilirsiniz.. ama ben bugun soguk bir yere koydum ki iyice pudding kivamina gelsin..
AFIYET OLSUN
(Tarif: Özlem / Hollanda)